I OPEN DE RESISTÈNCIA BTT 3 HORES EL MORELL,
AVELLANA BIKE,
DATA I HORARIS,
7 de Novembre 2009,
9:00 h fins a 10:00 h inscripcions i
recollida dels dorsals.
10:10h explicació per part dels organitzadors als participants.
10:15 sortida dels participants.
REGLAMENT.
La cursa tindrà una durada de tres hores.
Cursa oberta a tothom que tingui Llicència federativa de ciclisme vigent. Existeix la possibilitat de treure aquesta, per un dia, al moment de fer la inscripció.
El suplement en el preu d'inscripció per a participants No federats servirà per tramitar l'assegurança individual obligatòria.
Cal presentar la llicència en el moment de la inscripció i/o recollida de dorsals.
És obligatori l'ús del casc.
Els equips han de ser com a màxim de 3 participants,de dos o individual.Cada participant podrà correr amb la seva bicicleta
Els menors de 18 anys han d'anar acompanyats d'un adult.
En cas d'abandonar la cursa cal fer-ho saber als controls.
L'organització quedarà lliure de tota responsabilitat davant de qualsevol accident (tant personal, com mecànic) dels participants, entenent que hauran de ser coberts per ells mateixos.
L’organització es reserva el dret de resoldre qualsevol incident que es produeixi a la cursa.
Pel fet de participar, s'accepten totes aquestes normes, així com el reglament de la Federació Catalana de Ciclisme.
Així mateix, els participants renuncien explícitament amb la inscripció, a reclamar qualsevol indemnització o compensació econòmica en cas d'accident durant la seva participació.
Cursa limitada a 200 participants
SERVEIS:
Dutxes i vestuaris,
Ambulància,
Avituallament,
Regals de la prova,
PREUS FEDERATS:
Anticipada : 14€ / Mateix dia 18€.
PREUS NO FEDERATS:
Anticipada : 22€ (14€+8€ en concepte llicència per un dia)/ Mateix dia 26€(18€+8€ en concepte llicencia per un dia)
DE L’ IMPORT DE LA INSCRIPCIÓ ES DESTINARÀ UNA PART A LA FUNDACIÓ LA MARTÓ DE TV3 : ENFERMETATS MINORITÀRIES
+info:http://www.ccelmorell.cat/
martes, noviembre 03, 2009
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario